Remondijutud: meie uus elutuba

veebruar 05, 2020


PS. Postituse lõpust leiad sooduskoodi! 😉

Oleme oma kodu viimasel ajal siit ja sealt üles vuntsinud. Esimese suurema muudatuse tegime köögis, kus vahetasime välja seinaplaadid ning tööpinna. Järgmisena võtsime ette elutoa, kuhu otsustasime panna ühte seina uue dekoratiivse tapeedi ja sinna juurde muidugi uued ilusad liistud, sest need vanad, mis siin olid, ei kõlvanud kuhugi. Lisaks vahetasime välja telerilaua ning ostsime sinna juurde veel paar väiksemat asja - korvid, küünlad ja valge vaiba.

Eelnevalt olid kõik meie elutoa seinad valged. Kusjuures, valged seinad on mulle alati meeldinud, aga tuleb tunnistada, et meie korterisse need nii väga ei sobinudki. Jäi kuidagi tunne, et elad ühes valges kastis või nii. Seega otsustasime ühe seina üle tapeetida ja kuigi see tundub nagu üsna väike muutus, andis see toa ilmele kohe väga palju juurde.

Kui ma mõtlen sisustusele ja sisekujunduse piltidele Pinterestis, on mu lemmikuteks alati need, kus on kasutatud valget, musta, pruuni ja rohelisi toone. Rohelise osa annavad tavaliselt küll taimed, aga meie korteris on selleks nüüd uus roheline sein.


Muide, meie kaunis tapeet on pärit sellisest poest nagu Photowall. Ma sain selle tegelikult koostöö raames, aga no ausalt, ma olin nii üllatunud ja õnnelik, kui ma nende meili oma postkastist leidsin. Keegi tahab mulle saata maailma kõige ilusamat tapeeti??? Yes, please! 😀 Ma olen siin blogis omajagu erinevaid asju reklaaminud, aga sellist pakkumist ma küll oodata ei osanud.

Niisiis, kui te kunagi uut tapeeti otsite, siis KINDLASTI vaadake ka Photowalli, sest see valik, mis teile avaneb on meeletu. Seal on hästi palju lahedaid tapeete, mis sobivad ka lastetuppa, palju inspireerivaid pilte tubadest nende tapeetidega, jne. Mõte hakkab kohe jooksma, kui nende lehekülge vaatad.

Kusjuures, mina ja Odd pole kumbki varem ise tapeeti pannud, aga saime hakkama küll. Photowalli puhul on eriti tore see, et tapeeti tellides tuleb anda oma seina mõõdud ja tapeet tehakse täpselt selle järgi. Seega ei pidanud me ise tapeeti mõõtma ega mõistatama, kuidas see muster kokku käib. Meile saadeti 3 rulli tapeeti, kus olid lõikamise kohad juba ära märgitud ja kõik, mis meil teha tuli, oli tapeet lihtsalt üles panna. Kusjuures, liim tuli ka tapeediga kaasa ning lisaks sellele tellisin ma nende poolt pakutava tööriista komplekti, kus olid olemas kõik vajalikud asjad, et uus tapeet ka ilusti seina saada. Tore, kui asjad niivõrd lihtsaks tehtud on.


Kokku katsime me umbes 6 meetrit seina. Meil läks päris mitu tundi, et see kahekesi seina saada, aga me tegime päris mitu pausi ka.

Ahjaa, ma võtsin muidugi pestava tapeedi, mis on natuke kallim, aga pikemas perspektiivis kindlasti hea otsus. Kui majas on lapsed, pole ju mõtet osta tapeeti, mida pesta ei saa, eksole? 😀Tapeet: Photowall*
Põrandaliistud: Decora
Telerilaud: JYSK
Korvid: JYSK
Vaip: JYSK
Küünlad: H&M Home

Ma selle ühe seinaga olen nüüd väga rahul, aga tegelikult on meil nii mõndagi veel teha. Neid ilusaid pilte vaadates tekib mõte, et kui kõik muu on uus, siis oleks võinud ju uue teleka ka osta, aga olgem ausad, telekas on telekas ja kuni ta pilti näitab on kõik päris ok. 😂

Suurte valgete põrandaliistude idee sain ma ühest Airbnb-st, kus olid sarnased liistud ja see jäi mulle kohe meelde, et päris huvitav liistuvalik oli neil.

H&M Home üllatas mind väga suure ja põneva sisustuskraami valikuga, aga paraku oli meil hetkel ainult küünlaid vaja. Tegelikult oleks ma sealt poest lausa kõiki asju tahtnud. Ma nüüd vaatangi nende kodulehte ja mõtlen, mida järgmisena ümber teha võiks. Paar põnevat leidu siia lõppu kah.

Aga kõige-kõige lõpuks on mul teile ka sooduskood anda, millega saate Photowalli ilusaid tapeete soodsamalt tellida! Kood lonajasmiin2020 annab -25% allahindlust ja kehtib 4.märtsini, seega ärge liiga kaua oodake! 

*Postitus valmis koostöös Photowalliga.

Postita kommentaar