Minu toiduvalik, kuidas tervislikult toituda + eCoop-i review

september 21, 2018


Mõnikord kui ma toidupoes järjekorras seisan, leian ma end teiste inimeste ostukorve piilumast. Ma ei teagi miks, aga kuidagi huvitav on vaadata, mida teised endale kokku ostavad. 😃

Igatahes, nüüd avaneb teil võimalus minu ostukorvi sisu täiesti avalikult piiluda. Lisaks tahtsin rääkida, kuidas läbimõeldud ostukorv tervislikumalt toituda aitab. 

See on tegelikult väga lollikindel plaan: kui sa ostad endale ainult tervislikku toitu, ei saa sa hiljem kodus rämpsu süüa. Ja tervislik toit ei pea olema kallis öko kraam, vaid lihtsalt korralik toit, millest saad hiljem korraliku söögi teha. Seega tasub endale rahulikult nimekiri valmis teha ja hiljem kõik need asjad ära osta. 

Ostunimekirja tegemiseks olen ma juba ammu eCoopi teenust kasutanud, sest seal saab nimekirju ka niisama salvestada ja hiljem poes kasutada. Seekord otsustasin lõpuks ka nende kojuveo teenuse ära proovida. Kuidas ma rahule jäin näete muidugi videost. Ütlen lühidalt ära, et ootama peab kaua, aga teenus iseenesest on hea. Kõigile ei pruugi see sobida, kuid samas on päris mõnus kui tööjuures saad vabal hetkel tellimuse ära teha ja pärast koduteel säästad poeskäimise arvelt tohutult aega. 

Kuna mu blogi kujundus nõuab, et mu postituses oleks ka 1 pilt, siis siin on isetehtud šokolaadi-mandlivõi, mille ma videos näidatud asjadest tegin. Pro tip: järgmine kord osta rohkem kui 1 pakk mandleid. 😃


Igatahes, ma suutsin nüüd selle postitusega kuidagi väga palju erinevaid teemasid käsitleda, aga kõike suht lühidalt. Kui kellelgi on täiendavaid küsimusi, siis ootan huviga. 

Ja muidugi, huvitav oleks nüüd teada, mida TEIE endale koju süüa ostate. Võite mu videole reply teha, aitäh! 😂 

 Ps. Postitus pole sponsoreeritud. Kõik koostööna valminud postitused märgin ära antud postituse lõpus.

Postita kommentaar