Minipuhkus: Zen Spa Von Stackelbergi hotellis

oktoober 17, 2018


Puhkamiseks ei pea ilmtingimata välismaale sõitma. Ka Eestimaal on palju huvitavaid kohti, millest te võib-olla veel kuulnudki pole. Näiteks avastasime mina ja Ketryn hiljuti puhkamiseks meie jaoks täiesti uue koha - Tallinna vanalinna külje all asuva Von Stackelbergi hotelli.

Lisaks heale asukohale, jäi hotell meile silma oma kauni ja privaatse spaa tõttu. Nagu blogija ja fotograaf ikka, vaatame me tihti asju rohkem selle nurga alt, et kus aga hea pildistada oleks. Kuid tegelikkuses oleme me ka suured spaa-sõbrad ning nii privaatset spaa elamust pole me küll ammu nautida saanud.

Kohe kui kohale jõudsime, hakkasime valmistuma esimeseks shoodiks, ehk tegelikult ei olnud meie puhkus siiski päris niisama vedelemine. Ma üritasin lisaks ka behind the scenes vlogi teha ja niiviisi mitut asja korraga tehes ei õnnestunud meil kummalgi jäädvustada HD kvaliteedis fotot meie toast. Kuid nagu Ketryn oma postituses mainis, ei olnud see ka meie peamine eesmärk. 😃 Vähemalt on mul paar jäädvustus oma instagrammist:


Maja ise oli palju hubasem kui suured ja kallid ketihotellid. Sisekujunduse poolest Von Stackelbergi hotell neile samuti alla ei jäänud. Sealsed telliskivi seinad ja laiad aknalauad olid isegi huvitavamad kui tavaline Hiltoni või Swissi tuba. (Ja ma võin nii öelda, sest ma olen mõlemas käinud 😃)

Meie ööbisime zen toas, mis jääb hinnaklassilt standard ja zen delux toa vahepeale. See on puhkuseks ka kõige mõistlikum variant, sest toas on olemas mullivann, mida päris igaüks oma kodus nautida ei saa.


Zen Spa on hotellis üldkasutatav (12€ inimene), kuid 40€-ga saab ruumid kuni 3-le inimesele üheks tunniks broneerida. Suurema seltskonna puhul on hind muidugi kallim. Kes huvitatud on, näeb hinnakirja siit.

Spaas on olemas Soome saun, aurusaun ning Jaapani-stiilis mullivann, mis oli seekord meie esimene sihtkoht pildistamiseks. Selleks puhuks olin kaasa võtnud ka oma uue tumepunase trikoo.



Lisaks on spaas ruumid erinevate hoolitsuste jaoks, alustades massažist ning lõpetades iluhoolitsustega. Valik võttis lausa silme eest kirjuks, aga vähemalt oli mida valida. 😃


Minu jaoks oli niimoodi massaažilaual lebamine täiesti esmakordne kogemus. Millegipärast pole ma kunagi massaaži vajalikuks pidanud või üldse selle proovimise üle pikemalt mõtisklenud. Ütleme nii, et tegelikult oli päris mõnus seal lamada ja professionaalset mudimist kogeda. Teinekordki.

Kokkuvõtteks ütlen, et väga huvitav on enda jaoks uutes kohtades minipuhkusel käia, eriti kui on aega lisaks ööbimisele ka spaamõnusid nautida. Proovige ka! Üks väike lõõgastus kulub igaühele ära ja spaa on selleks kindlasti parim koht. 😉


Fotod: Ketryn 
Trikoo: AMIClubwear

Kus Teie viimati puhkamas käisite?

*Postitus on valminud koostöös Von Stackelbergi hotelli ja AmiClubwear-iga.

Postita kommentaar