Millist näohooldust proovida talvel?

november 01, 2018


Talv on teadagi see aeg, kui õues on külm ja pime, näonahk on kuiv ja kõik muud pahad asjad juhtuvad. No okei, päris üdini halb talv kindlasti pole, kuid fakt on see, et vähene päikesevalgus ja käredad ilmad ei mõju hästi meie näonahale, mis võib kõige selle tulemusel muutuda kuivaks, halliks ja elutuks. Tervislike eluviisidega saab seda küll ennetada, kuid kui sellest jääb väheks, võib abiks olla professionaalsest näohooldusest. 

Käisin hiljuti Pärnus Labelle ilusalongis just selle sooviga, et uurida talveks sobiva näohoolduse kohta. Selgus, et tegelikult polegi ühte kindlat protseduuri, mida just ekstra talvel proovima peaks, sest professionaalsed näohooldused on väljatöötatud nii, et need hoolitsevad lisaks muule ka näonaha sära ja niiskuse eest. Küll aga on tõsi, et nüüd kui õues puhub käre tuul, võib sellist hoolitsust rohkem tarvis minna. 

Seega otsustasin proovida uut protseduuri, mida kosmeetik mulle soovitas - Lift'Expert, mis on näonahka noorendav protseduur.


Uudne Lift'Expert toodete liin ja professionaalne hooldus Maria Galland ekspertide poolt.
Spetsialisti oskuslike käte puudutus VÕIMSA LIFTING TULEMUSE saavutamiseks.

Täielikult noorendav Lift'Expert protseduur:
  • Taastab naha pingsuse
  • Taastab näokontuurid
  • Silub kortse
  • Taastab naha tihedust
  • Kaitseb dehüdratsiooni eest
96% lifting tulemust - 100% manuaalset massaaži ja ainult 75 minutiga.

Protseduur ise oli väga mõnus - palju massaaži ning täispakett näohooldus, mis sisaldas näonaha puhastamist, koorimist, toonikut, seerumit, näokreemi, silmakreemi ning muidugi niisutavat näo- ja kaelamaski, mille mõjumise ajal masseeris kosmeetik mu õlgu ja käsi. Et ikka korralik poputamine oli. :)

Siin on ka üks kaunis foto minust näomaski nautimas. Mulle meeldib näomaske ka kodus kasutada, aga ikkagi oli hoopis teine asi, kui keegi selle ise peale kandis, maha võttis ja mina ise midagi tegema ei pidanud. 😃


Hooldus kestis 75 minutit ning minu meelest läks see aeg üsna kiiresti, sest kosmeetik jutustas vahepeal mis ta mulle peale paneb, kuidas need tooted mõjuvad ning mulle isiklikult meeldib selliseid asju teada saada. Lisaks jagas ta paari huvitavat fakti, mida ma enda imestuseks varem kuulnudki polnud. Näiteks, et suhkru liigtarbimine põhjustab lisaks kõigele muule halvale ka kortse, kuna mõjub kahjulikult kollageenile meie naha all. Ja need tooted, mis mulle peale kanti, sisaldavad huvitavat koostisainet nimega ice wine extract, mis aitab kaasa kollageeni ja elastiini tootmise suurendamisele.

(Seal tekkide ja rättide all oli lisaks veel nii mõnus ja soe, et ma oleks võinud vabalt seal kauemgi lamada. 😃)

Ühesõnaga, minu kogemus oli väga meeldiv ja näonahk on nüüd samuti pehmem ja mõnusam. Kindlasti on Lift'Experti näol tegemist luksuliku hooldusega, kus kosmeetik tegeleb sinuga personaalselt kogu need 75 minutit ega jäta sind üksi ruumi maski alla.

Protseduuril peaks olema ka kohene kortse vähendav efekt, mida ma kahjuks nii hästi kommenteerida ei oska, kuna ma olen veel üsna noor (25 aastane), aga korralik värskendus oli see tõepoolest. Minu vanuses tasub kindlasti aeg-ajalt juba nö. ennetustööd teha ja ennast poputada lasta, kuid ainult näohoolduse peale kindlasti lootma jääda ei tasuks. Oluline on ka õigesti toituda (vältida liigset suhkrut!), meik enne magamaminekut maha võtta ning enne igat väljaskäiku päikesekreemi kasutada, sest just UV kiired on need, mis samuti meie naha elastsust vähendavad.

Aga kindlasti tasub end aeg-ajalt ka mõne protseduuriga hellitada, kel vähegi huvi ja soovi. 😉


Veel terve novembrikuu saab Labelle ilusalongis Lift'Expert näohooldust tutvumishinnaga proovida! Broneeri aeg tel. 4426632 Labelle Ilusalong või +372 5128751 Kerttu Ruusmaa või kirjuta labelleilu@gmail.com.

*Postitus on valminud koostöös Labelle ilusalongiga.
**Fotod nr 1, 2 ja 4 on Ketryni tehtud (et ta ka oma väljateenitud crediti saaks).

Postita kommentaar