Põgenemistubade pildistamine Tallinnas

märts 18, 2019


EDIT/8.Dets 2019: Neid tubasid enam Tallinnas ei ole, aga samu ruume saab külastada Pärnus! 

Need, kes mu blogi ja instat juba varem jälginud on, ilmselt veel mäletavad, et alles me käisime CCCP põgenemistubades Pärnus. Meile meeldis seal nii väga, et tahtsime kohe ka Tallinna toad järgi proovida. Mõeldud tehtud.

Tallinnas on CCCP-l hetkel 2 tuba: Kuuba kriis ja hukkamiskamber. Kuna me juba Pärnust kohale sõitsime, siis tundus igati loogiline mõlemad toad järgi proovida. Muidugi ma mõistan, et põgnemistoad pole just kõige odavam lõbu, aga viiekesi külastades on hind vaid 12€/inimene. Igatahes tahan ma natuke ka oma kogemusest kirjutada, et aidata teil tubade vahel valida. :)

Mina ja Odd enne põgenemist.

Seekord läksimegi põgenema viiekesi. Lisaks Oddile ja Ketrynile võtsin kaasa ka oma kunagised kursaõed. Saladuskatte all võin öelda, et meie külastuse eesmärk oli seekord rohkem seotud pildimaterjali tegemisega, aga nagu juba öeldud, siis otsustasime ka oma põgenemisoskused proovile panna.

Tavaliselt soovitatakse põgenemistubasid külastada 2-4 inimesega. Viiekesi muutus asi tõesti kohati segaseks, aga samas oli nagu julgem ka. Ma olen põgenemistubasid alati natuke pelganud, sest jumal teab, äkki ma olen rumal ja ei oskagi need 60 minutit seal midagi teha?

Nüüdseks olen muidugi aru saanud, et ilmselt on paljud põgenejad vähemalt korra mängu jooksul üsna nõutud, aga samas on vihjete küsimine täiesti okei. Kui juba 5 minutit mõte koos on, tuleb ikka küsida, sest mäng ju läheb edasi ja mõistatusi on erinevaid. Niipalju kui ma CCCP tubades käinud olen, on mõistatused alati väga mitmekülgsed olnud. 

Tegelikult kinnitas meile ka mängujuht, kelleks seekord oli CCCP looja isiklikult, et vihjeid siiski küsitakse tihti ja lollina me ennast tundma ei pea. Ma loodan, et ta mõtles seda ikka tõsiselt, mitte ei lohutanud meid niisama.😃 Igatahes, saime me vihjete abil mõlemast toast natuke üle 40 minutiga välja.

Kuuba kriis



Hukkamiskamber


Mõlemad toad olid väga detailirohked ja võib isegi öelda, et võrreldes Pärnu tubadega olid need sisustuse poolest põnevamad. Samas olid Pärnu toad kohati hirmsamad. Kuuba kriis on näiteks  CCCP kõige peresõbralikum tuba, kus kedagi surnuks ei hirmutatagi. Tuba ise nägi siiski väga lahe välja ja natuke hirmus oli ka just sealsete detailide pärast. 😃

Hukkamiskamber oli jälle seetõttu lahe, et mängu käik oli natuke teistsugune, kui nendes tubades, kus ma senimaani käinud olen. Ja seal saime ikka korralikult kiljuda ka.

Tegelikult on siiski mõlemad toad väärt külastamist ja mängu käik oli mõlemas huvitav. Võimaluse korral soovitan ikka mõlemad järgi proovida. Kasvõi nii, et üks enne ja teine kunagi tulevikus. :)

CCCP põgenemistoad korraldavad ka 3 tunnist põgenemismängu Pärnu vanglas, kuhu ma varem kindlasti minna poleks julgenud, aga nüüd ma isegi natuke juba mõtlen selle peale.😂 Nagu eelsoojendus on tehtud või nii. Lisaks olen ma Pärnu vanglas juba pildistamas käinud, aga põgenemiseni pole veel jõudnud.

Kas teie olete kunagi põgenemas käinud ja kuidas teil see välja tulnud on? Kas teile meeldivad rohkem hirmsad või vähem hirmsad toad?

*Postitus on valminud koostöös CCCP põgenemistubadega. Pildid tegi Ketryn.

Postita kommentaar