Meid pandi luku taha!

veebruar 19, 2019

Paar päeva tagasi lasime end täiesti vabatahtlikult luku taha panna ehk siis tegelikult käisime CCCP Põgenemistubadega tutvust tegemas. Olen ka varem ühe korra põgenemas käinud, kuid CCCP tubasid proovisin esmakordselt. 

Külastasime neid Pärnus, aadressil Papiniidu 50 ning käisime kahes põgenemistoas: KGB kongides ja ülekuulamisruumis

Varasemalt kogetu põhjal oskan kohe öelda, et mäng CCCP põgenemistubades oli palju realistlikum ja hirmsam. Esiteks tegi sealne mängujuht nii head tööd, et ma pidin endale päris mitu korda meelde tuletama, et tegu on siiski mänguga ja tegelikult ei tee mulle ju keegi haiget. (Või äkki ikka teeb?😂)

Ühesõnaga oli parasjagu hirmus küll, aga sedavõrd parem oli ka kogemus ja tunne, kui me lõpuks välja pääsesime. Õnneks sai mu mees ka tol päeval kaasa tulla, muidu oleks ma pidanud kas Ketryni või Rivo külge klammerduma.

Tegelikult tahaks ma nii palju pikemalt rääkida, et mis mind kõige rohkem hirmutas jne, aga siis räägiks ma teile ju kõik ette ära, seega peate seda ikka ise kogema! :) 

Niipalju võin öelda, et kuigi KBG kongides olid mõistatused natuke keerulisemad, siis ülekuulamisruum meeldis mulle võib-olla siiski rohkem, sest seal oli kokkuvõttes rohkem ruume ja tekkis selline edasijõudmise tunne (oh, võib-olla me siiski pääseme eluga). Muidugi olid mõlemad toad väga efektsed, oli palju huvitavaid detaile ja ka heliefektid andsid kogemusele väga palju juurde.

Kas te olete varem põgenemas käinud? Kuidas meeldis? Mina soovitan igatahes minna! Mitte ainult ei soovita, vaid lausa kingin ühele teist võimaluse seda tasuta teha! Osalege loosis minu instagrammis ning üks teist saab oma seltskonnaga minna tasuta põgenema vabalt valitud CCCP põgenemistuppa Tallinnas või Pärnus. 

Et tubadega tutvuda, külastage CCCP Põgenemistubade kodulehte aadressil www.pogenemistoad.ee

*Postitus on valminud koostöös CCCP Põgenemistubadega. Fotod tegi Ketryn.

Postita kommentaar