Kingispikker

detsember 12, 2019


Jõulud on juba ukse ees, aga mõned kingitused on ikka veel puudu? Ära üldse muretse, sest minu pisike kingispikker tuleb sulle kindlasti abiks! :) Kusjuures, see pole mingi suvaliselt kokku visatud nimekiri, vaid koosneb esemetest ja elamustest, mida ma ikka ise proovinud olen ning julgelt ka teile soovitan!


1. MATRA kehakoorijad ja vannipommid. MATRA on mu enda pisike ettevõte, seega see on natuke nagu kohustuslik self promo, aga muidugi sobivad sellised tooted ju ideaalselt kingituseks. Eriti kui need on looduslikud, ega ei sisalda sulfaate ja muid kahjulikke kemikaale. :)


2. 52kaarti kaardipakid - neilt võib leida nii kohtingu-, tegevus- kui ka lunastuskaarte, seega saad ainulaadse kingituse oma teisele poolele, sõbrannale ja isegi emale! Kaardipakk ise ei maksa üldse palju, aga tänu sellele saate aasta jagu ideid koos kvaliteetaja veetmiseks.


3. Oriflame kinkekomplektid - ma sain hiljuti Oriflame-ilt kingituseks sellise mündi ja vaarikaga kinkekomplekti. See näeb nii armas välja ja on tõesti lausa kingituseks loodud! Kinkekomplektid on reeglina ka soodsama hinnaga, kui tooteid eraldi ostes, ja teevad kingi ostmise palju lihtsamaks, sest kõik tooted on sinu eest juba välja valitud. Mu instagrammis on hetkel käimas ka loosimäng, kus seda sama komplekti endale võita saate. :)


4. Eesmärkmik - Mulle on alati meeldinud asju planeerides kõik paberile kirja panna ning nüüd on mul selle jaoks armas roosa Eesmärkmik. See on bullet journali stiilis märkmik, mis sobib suurepäraselt ka kingituseks. Märkmiku idee on panna kirja oma eesmärgid ning samm-sammu haaval nendeni jõuda. Eesmärkide saavutamine on lõppkokkuvõttes ju parim kingitus või mis? 😀


5. Kehasalongi kinkekaart - Veel üks väga kasulik ja lisaks ka tervendav kingitus oleks anda oma lähedastele võimalus proovida rullmassaaži. Kehasalong pakub kingituse tegemiseks mitmeid erinevaid variante. Saadaval on näiteks 1-korra kaart, 6-korra kaart ja 10-korra kaart. Minu kogemusest rullmassaažiga saad lugeda siin.


6. Laternamatkade kinkepiletid - Mida kinkida inimesele, kellel on justkui kõik olemas? Elamusi, muidugi! Sest neist ei saa ju kunagi küllalt. Laternamatk on sportlik vaba aja veetmise võimalus, mis ühendab endas põneva ekskursiooni, tervisliku liikumise ja imekauni vaatemängu. Mina olin oma esimesest käigust väga vaimustuses ja kirjutasin sellest ka pikemalt siin. Muide, minu blogi FB lehel on hetkel käimas ka loos, kus neid pilteteid endale võita saab!


7. CCCP Põgenemistubade kinkekaart - Kui otsid kingitust kellelegi, kes armastab adrenaliini ja väljakutseid, on parim lahendus aga põgenemistubade kinkekaart! Eesti kõige ainulaadsem põgenemismäng toimub muide CCCP Põgenemistubades Pärnu vanglas ja kestab kuni 3 tundi. Sellest ma eraldi kirjutanud ei ole, aga mul on mitu postitust CCCP 1-tunniste põgenemistubade kohta, mida huvi korral piiluda saate.


8. Elamus Spa elamuskaart - Mu viimane idee, millega kindlasti mööda panna ei saa, on Elamus Spa kinkekaart. Spaa meeldib ju kõigile, aga tihti ei raatsita selle peale ise raha raisata. Muide, Elamus Spa paistis mulle teiste hulgas silma, kuna see pole hotelliga seotud ja pole seega täis Soome vanureid, kes meil siin muidu spaasid vallutada armastavad. :D

Väike disclaimer siia lõppu ka, et siin mainitud ettevõtted on küll kõik minu koostööpartnerid või minuga seotud ettevõtted, aga minu meelest sai neist kokku päris hea ja kõikehõlmav nimekiri, seega nüüd peaks küll kõigil kingid ostetud saama. 😊

Kas teil on juba kõik jõulukingid olemas? Äkki leidsite siit nimekirjast midagi?

2 kommentaari

  1. Sulfaadid on happed. Vaevalt, et üldse mingid seebid happeid sisaldavad.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Sulfaate kasutatakse shampoonides ja ka vannipommides, et need rohkem vahutaks, aga tegelikult need ärritavad nahka ja pesevad nahalt maha seda kaitsva bakteriaalse mikrofloora. :)

      Kustuta