Mis on rullmassaaž ja miks ma seal nii tihti käin?

oktoober 07, 2019


Mõnda aega tagasi tekkis mul suur huvi proovida rullmassaaži. Põhjuseid selleks oli mitmeid: 

Esiteks, meeldib mulle idee teha midagi head iseendale. Nagu väike kingitus või nii. 
Teiseks, meeldib mulle proovida uusi asju.

Ühendades minu jaoks uue ja põneva ning ühtlasi ka kehale kasuliku, jäigi mulle silma rullmassaaž. Kui päris aus olla, siis sattusin ma Kehasalongi koduleheküljele täiesti juhuslikult sotsiaalmeedias ringi surfates ning see kõnetas mind koheselt. Reklaamtekst lubas, et rullmassaaž soodustab lümfide tegevust ning aitab kehalt kaotada sentimeetreid ning tselluliiti.

Nagu iga teine naine, tunnen ka mina, et tselluliit hakkab aastatega tekkima ning mõni volt on keha peal liiga palju. Kõik, kes te selle peale ütlete, et mul pole ju kuskil ühtegi volti, siis teadke, et ka mul on oma salavoldid. Uskumatu, eks. 😂

Okei, ma saan aru küll, et ma pole kindlasti see, kes peaks siin halama, et issand kui PAKS ma olen, jne, aga ma tundsin, et oleks nagu aeg midagi ära teha, et see ka tulevikus nii oleks. :D


Milleks rullmassaaž hea on?


Kehasalongi koduleheküljelt võib leida sellise info:

  • Stimuleerib lümfivedeliku voolu kuni kümme korda.
  • Vähendab lümfi seiskumist ja kudede turset.
  • Viib välja kehasse seisma jäänud mürkained.
  • Parandab naha ja lihaste elastsust.
  • Parandab ainevahetust.
  • Vähendab keha ümbermõõte.
  • Lõõgastab keha.

Tegelikult ongi rullmassaaži näol tegemist lümfimassaažiga, mille peamine eesmärk on laisaks jäänud lümfid uuesti tööle panna. Muide, ka tselluliit tekib kehasse ladestunud jääkainetest, vedelikust ja rasvast. Seega aitab lümfitegevuse ergutamine muuhulgas ka tselluliidi vastu. :)


Olles Kehasalongiga konsulteerinud, otsustasin proovida nende 10x kuuri. Soovitatavalt tuleks seal käia iga nädal 2-3 korda, kuni 10x täis saab. Seetõttu olidki mu instagrami story-d vahepeal puha rullmassaaži contenti täis ja sain selle kohta ka päris mitmeid küsimusi. Näiteks mis see on ja miks ma seal nii tihti käin.

Minu kogemus


Olgugi, et ma olin kogu protseduuri kohta üsna palju lugenud, oli esimene kord Kehasalongi minnes ikka väike närv sees, et ei tea mis minuga nüüd tehakse, kuidas see rullimine seal toimub jne. Tegelikult oli kõik väga tore. Kohapeal anti mulle rullimiseks riided ja pudel vett, kuhu vastavalt soovile pannakse sisse ka mineraale.

See on minu meelest väga super lahendus, et riided ja vesi kohapealt antakse, sest nii ei pea keegi eraldi asju kaasa tassima ja saab kasvõi otse töölt rullima minna.

Enne rullmassaaži esmakordset proovimist loetakse igale kliendile sõnad peale - kuna tegemist on lümfimassaažiga, mis paneb kehas mürgid ja ladestunud jääkained liikuma, võib juhtuda, et osadel inimestel hakkab hetkeks paha olla, pea valutama, vms. Seetõttu käib teenindaja sind aeg-ajalt kontrollimas. Esimesel korral ei panda ka masinat täiskiirusel tööle, et keha mitte ära ehmatada ning siis iga korraga pannakse kiirust juurde.

Mina võin õnneks öelda, et minuga midagi halba ei juhtunud ning ka paljudel teistel pole juhtunud. Samas ma mõistan, et kuna nii VÕIB juhtuda, siis nad peavad sellest igat klienti teavitama.

Samuti lugesin ma kuidas rullmassaaž on teistele tekitanud sinikaid, kuid minuga ka seda ei juhtunud.

Aga rääkides asjadest, mis päriselt juhtusid, siis jalalihased olid mul küll valusad peale esimest nelja või isegi viite korda. Täpselt samamoodi nagu siis, kui oled trenni teinud. Ja kõhupekk (või peaks ma ütlema rasvkude mu alakõhul?) valutas lausa pärast igat külastust. Ma arvan, et see on pigem hea märk, sest rullmassaaž ju lõhustab rasvkude. 😃

Massaaž ise oli minu meelest väga mõnus. Kokku kestab protseduur 56 minutit ning selle käigus tehakse läbi 15 erinevat asendit, keha erinevate kohtade rullimiseks. See 56 minutit läks alati väga ruttu ja märkamatult oligi protseduur läbi.


Tulemused


Esimesi nö. muutusi märkasin ma peale nelja külastust. Kuna nendes masinates on ka kollageenilamp, oli tunda, et mu nahk oli palju mõnusam ja elastsem, eriti just kintsudelt. Tegelikult on Kehasalongis ka võimalus ennast kaaluda ja mõõta, et tulemusi veelgi täpsemalt jälgida, aga mina seda ei teinud. Kunagi kui ma noorem olin, oli mu kaalunumber mulle täielikult kinnisideeks, seega parem on selliseid asju vältida. 😃

Aga ma sain jälgida muid kohti oma kehal ja muidugi lisaks silmaga nähtavale oli ka enesetunne juba pärast paari külastust palju parem. :) Mu sõbranna käis minuga umbes samal ajal seda kuuri tegemas ning tema lasi end mõõta ja kaotas küll sentimeetreid, seega asi täitsa toimib.

Lõpetuseks tahan ma ära mainida, et rullmassaaž pole siiski imevahend, mis meeletult kaalu kaotada aitab, ilma et sa ise oma harjumusi üldse muudaks. Kindlasti aitab see palju kaasa, aga oma toitumist, vee tarbimist ja liikumist tuleks kindlasti ka jälgida. Kuid tõsi on ka see, et näiteks tselluliidist on väga raske ainult trenniga lahti saada ja isegi dieet ei aita selle vastu, seega väike rullimine tuleb kindlasti abiks.

Tahaksid ka rullmassaaži proovida? 


Kehaslongi saab külastada kõikjal Eestis - Tallinnas, Tartus, Narvas, Pärnus, Rakveres, Haapsalus, Kuressaares ja Võrus! Suureks plussiks on kindlasti ka see, et endale aja broneerimine toimub mugavalt läbi kodulehekülje www.kehasalong.ee. Seal on kõik vabad ajad näha ning saad rahulikult valida, mis parasjagu kõige rohkem sobib.

Ühe korra hind on 22€, 6x kaardiga tuleb korra hinnaks 20€ (6x20=120€) ja 10x kaardiga 18€. (10x18€=180€). Ma ise arvan, et vähemalt 6x tasub kindlasti käia, kui 10x alguses liiga suur väljaminek tundub.

Aga, kuna ma kade olla ei taha ning rullmassaaži tõesti proovida soovitan, siis otsustasime koos Kehaslongiga ka ühele teist rullmassaaži 6x kaardi kinkida! Et loosis osaleda pole vaja teha muud, kui leida üles vastav postitus minu Instagrammist. :)

*Postitus sündis koostöös Kehasalongiga.

Postita kommentaar