Soodsad kleidid, pükskostüümid, jpm!

august 27, 2018


Taaskord üks postitus sellest, kust aga hea riideid soetada on. Kes rohkem e-poode sirvinud on, ilmselt juba teavad, et paljudes poodides kaup tegelikult kordub, aga hinnad võivad päris erinevad olla. Just seepärast tasub häid kohti ikka jagada - pole ju mõtet osta sama komplekti kallima hinna eest. 

Niisiis, sain ma koostöö raames valida kaupa e-poelt GirlMerry, kus hinnad on ikka nii odavad, et kohati hakkasin ise ka kahtlema, mis kaup see selline küll olla võib. Aga kaotada polnud mul ka midagi, seega otsustasin 2 rõivaeset ikka välja valida. Samuti nägin ma riideid, mida ma varem teistest e-poodidest tellinud olen - aga GirlMerry e-poes olid need poole väiksema hinnaga.


Minu "uurimistöö" tulemused on nüüd Teie ees. Kollane kleit, mille endale välja valisin, maksis e-poes vaid $8.22. Julgen väita, et see näeb tegelikkuses isegi parem välja kui tootefotol. Kangas on korralik ja mugav. Ühesõnaga olen väga rahul ja 7€ võib sellise asja eest maksta küll. 


Lootuses leida endale selga midagi, mille sarnast mul kindlasti veel pole, jäi mu silm pidama ka triibulisel pükskostüümil. Hinnaks $7.26. Samuti täiesti korralik ja kantav asi. Taskud ja kõik mugavused olemas.


Kokkuvõtteks julgen nende ostude põhjal GirlMerry e-poodi soovitada küll. Toodete vastupidavust ma veel hinnata ei oska, aga kuna tegemist on kiirmoega, siis arvan, et e-pood sobib kõige paremini just selliste huvitavate riiete ostmiseks, mis päris igapäevaselt käiku ei lähe. Minu uued riided jäävad nüüd samuti uut suve ootama, aga nende poest leiab ka huvitavaid pusasid, peokleite, jne. Jätan siia lõppu veel paar linki. :)


*Postitus on valminud koostöös GirlMerry-ga.

Postita kommentaar